Curcan intreg la cuptor, fezandat in saramura a) Preparare: 1. Se foloseste un recipient care sa fie inalt, asa incat saramura sa acopere curcanul. Se lasa cu o seara inainte de preparare. 2. Se a Cooking Time: 2 hrs, 30 mins | Serves: 0
Cotlete de miel in stil chinezesc Combinati praful de ghimbir, usturoiul, sucul de portocala, sosul de soia, vinul rosu, otetul de vin alb si mierea Turnati compozitia peste cotletele Cooking Time: 1 hr, 30 mins | Serves: 0
Piept de Rata in Crusta de Piper Pieptul de Rata in Crusta de Piper este o metoda fenomenala de a pregati rata. Crusta de piper da o savoare subtila, iar carnea de rata este frageda si aromata. Cooking Time: 1 hr, 40 mins | Serves: 0
Ciolan de porc cu salata de cartofi 1. Ciolanele de porc (se pot lua si de vitel) le-am aburit in prealabil, ca sa devina pielea ciolanului mai moale. Putem taia pielea crucis, sa avem Cooking Time: 2 hrs, 30 mins | Serves: 0
Friptura de caprioara cu galbiori Friptura de caprioara va fi o cina delicioasa. Carnea frageda de la bait servita alaturi de niste galbiori, va fi un deliciu culinar. Cooking Time: 3 hrs, 45 mins | Serves: 0
Salona cu carne de vita Carnea se pune la fiert in apa si se fierbe ptr aproximativ o ora. Apoi se inchinde uleiul si se caleste ceapa pina devine maronie,se adauga doveleclu Cooking Time: 1 hr, 40 mins | Serves: 0