Piept de Rata in Crusta de Piper Pieptul de Rata in Crusta de Piper este o metoda fenomenala de a pregati rata. Crusta de piper da o savoare subtila, iar carnea de rata este frageda si aromata. Cooking Time: 1 hr, 40 mins | Serves: 0
Cotlet de Miel in Crusta de Ierburi Cotletul de miel in crusta de ierburi este o mancare cu miel delicioasa si aspectuoasa. Carnea de miel este atat de frageda incat se topeste in gura. Cooking Time: 45 mins | Serves: 0
Conopida gratin - Franta Conopida cu bacon la cuptor este o mancare cu conopida rapida, delicioasa si deloc greu de preparat. Este o reteta culinara perfecta pentru pranz sau cina. Cooking Time: 40 mins | Serves: 0
Boeuf Bourguignon Boeuf bourguignon este o mancare traditionala franceza. Boeuf bourguignon ca si alte feluri frantuzesti erau foarte populare la tara, erau considerate a fi mancarea taranului, dar cu timpul au ajuns in categoria haute cuisine. Cooking Time: 3 hrs | Serves: 0
Sote de pui cu sos de vin Pulpele de pui se spala, se zvanta,se sareaza si se pipereaza. Se topeste untul intr-o tigaie, se pun pulpele si se prajesc pe ambele parti, pana capa Cooking Time: 30 mins | Serves: 0
Pui a la Provence Pieptul de pui se taie, se sareaza si pipereaza, se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline si se da la cuptor pentru 15 minute. Intre timp, cat pui Cooking Time: 40 mins | Serves: 0