
Paste cu dovleac si mirodenii
Se taie dovleacul bucati, se curata de coaja si se taie cuburi. Se soteaza cu putin ulei si toate mirodeniile, stafidele si putina apa. Se tine la fo
Cooking Time: 35 mins | Serves: 0
Bucataria franceza este caracterizata printr-o nemaipomenita diversitate, comparabila cu bucataria chinezeasca sau cu cea indiana. Elementul comun este seriozitatea cu care gatitul este privit in orice regiune. Pentru francezi, gatitul este o arta pe care o puteti savura in multe din restaurantele din Bucuresti.
Se taie dovleacul bucati, se curata de coaja si se taie cuburi. Se soteaza cu putin ulei si toate mirodeniile, stafidele si putina apa. Se tine la fo
Cooking Time: 35 mins | Serves: 0
Boeuf bourguignon se mai numeste si vita burgundeza si este un preparat frantuzesc traditional. Este un fel de mancare din categoria celor care erau
Cooking Time: 3 hrs | Serves: 0
Intr-un vas cu baza dubla, incingeti 1 lingura ulei, la foc mare. Adaugati carnea si presarati sare si piper. Prajiti timp de 5 minute, pana cand se r
Cooking Time: 40 mins | Serves: 0