Pui umplut cu garnitura si sos Am umplut pieptul cu brinza Feta (eu am sfarimat-o si amestecat-o cu marar, praf de usturoi (in loc de usturoi) si ceva condimente) si am pus in tigai Cooking Time: 40 mins | Serves: 0
Hasenpfeffer (ragout de vinat) 1. Portionam carnea, o frecam cu sare si piper, apoi o tavalim prin faina. 2. Prajim cepele si costita in uleiul incins, scoatem si lasam pina la urma Cooking Time: 2 hrs | Serves: 0
Ciolan de porc cu salata de cartofi 1. Ciolanele de porc (se pot lua si de vitel) le-am aburit in prealabil, ca sa devina pielea ciolanului mai moale. Putem taia pielea crucis, sa avem Cooking Time: 2 hrs, 30 mins | Serves: 0
Friptura de caprioara cu galbiori Friptura de caprioara va fi o cina delicioasa. Carnea frageda de la bait servita alaturi de niste galbiori, va fi un deliciu culinar. Cooking Time: 3 hrs, 45 mins | Serves: 0
Rulouri grecesti cu branza Rulourile grecesti cu branza sunt o mancare delicioasa de vara. Nu sunt deloc greu de pregatit si vor aduce o doza de relaxare la cina. Cooking Time: 1 hr | Serves: 0
Musaca greceasca de vinete Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul mediteranean. Cooking Time: 30 mins | Serves: 0