Muschi de porc la gratar Pentru a obtine o marinata delicioasa amestecam usturoiul pisat, vinul, sosul de soia cu piper si ghimbir macinat. Feliem muschiul de porc si il ase Cooking Time: 2 hrs | Serves: 0
Somon cu soba noodles Se tine pun toate in punga si se marineaza 20 min. Separat se face un sos cam cu aceleasi ingrediente (mai putin uleiul), dar in cantitate mai mica ( Cooking Time: 1 hr | Serves: 0
Sarmalute libaneze in foi de vita Rosiile se taie cubulete mici, se toaca ceapa marunt. Spalam orezul. Patrunjelul se spala si se taie marunt si se amesteca cu condimentele si zeama de Cooking Time: 2 hrs | Serves: 0
Biryani de pui Biryani este o specialitate culinara des intalnita in liban, India, dar si in tari din Orientul mijlociu. In functie de religia tarii se folose Cooking Time: 2 hrs | Serves: 0
Kibbe (chiftele) prajit Se bune burghulul intr-un castron, si peste se toarna 1/2 pahar de apa,se amesteca si se lasa 10-15 minute sa se umfle. Intre timp facem umplutura: se Cooking Time: 1 hr | Serves: 0
Kafta (chiftele) cu cartofi Carnea tocata se amesteca cu ceapa+patrunjelul +sare+piper . Cartofii se curata de coaja si se taie felii de ~ 2 cm. Intr-o tava se pun cartofii felii Cooking Time: 1 hr | Serves: 0