Mamaliga cu branza de oaie, jumari si smantana Mamaliga cu branza de oaie, jumari si smantana este o mancare romaneasca delicioasa fi foarte consistenta. Cooking Time: 40 mins | Serves: 0
Aripioare de pui cu sos de telina Curatam aripioarele, le parlim la flacara aragazului, apoi le spalam si le scurgem. le punem intr-un castron si turnam peste ele berea, otetul si ulei Cooking Time: 3 hrs | Serves: 0
Paella cu fructe de mare Paella cu fructe de mare este o mancare spaniola cu orez, legume si fructe de mare, o mancare deloc greu de preparat dar foarte satioasa si aromata. Paella se potriveste perfect cu un pahar de vin :). Cooking Time: 30 mins | Serves: 0
Carne gobernada (tocanita de vita cu cartofi) Carne gobernada este o reteta tipic spaniola, care in traducere inseamna tocanita de vita cu ceapa, servita alaturi de cartofi noi cu verdeata. Urmareste reteta si prepara si tu aceasta delicioasa tocana. Cooking Time: 50 mins | Serves: 0
Churros de Pescado Intr-un vas mare se amesteca usturoiul, patrunjelul, berea, faina, praful de copt, sofranul si sarea pina se omogenizeaza. Se incinge uleiul intr-un Cooking Time: 40 mins | Serves: 0
Paella de marisco (de fructe de mare) Supa de peste este ideal sa fie facuta in casa din cap si coada de peste (de stinca sau de plaja) fiert cu o ceapa, o foaie de dafin, sare si o rosie. Cooking Time: 40 mins | Serves: 0