Piept de Rata in Crusta de Piper Pieptul de Rata in Crusta de Piper este o metoda fenomenala de a pregati rata. Crusta de piper da o savoare subtila, iar carnea de rata este frageda si aromata. Cooking Time: 1 hr, 40 mins | Serves: 0
Cotlet de Miel in Crusta de Ierburi Cotletul de miel in crusta de ierburi este o mancare cu miel delicioasa si aspectuoasa. Carnea de miel este atat de frageda incat se topeste in gura. Cooking Time: 45 mins | Serves: 0
Sote de pui cu sos de vin Pulpele de pui se spala, se zvanta,se sareaza si se pipereaza. Se topeste untul intr-o tigaie, se pun pulpele si se prajesc pe ambele parti, pana capa Cooking Time: 30 mins | Serves: 0
Pui a la Provence Pieptul de pui se taie, se sareaza si pipereaza, se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline si se da la cuptor pentru 15 minute. Intre timp, cat pui Cooking Time: 40 mins | Serves: 0
Ragu de pui cu ciuperci In 2 -3 linguri ulei incins se pune carnea la prajit. Se lasa pana isi schimba putin culoarea, se adauga apoi ceapa si ciupercile tocate. Se toarna a Cooking Time: 45 mins | Serves: 0
Pui umplut cu garnitura si sos Am umplut pieptul cu brinza Feta (eu am sfarimat-o si amestecat-o cu marar, praf de usturoi (in loc de usturoi) si ceva condimente) si am pus in tigai Cooking Time: 40 mins | Serves: 0