Hasenpfeffer (ragout de vinat) 1. Portionam carnea, o frecam cu sare si piper, apoi o tavalim prin faina. 2. Prajim cepele si costita in uleiul incins, scoatem si lasam pina la urma Cooking Time: 2 hrs | Serves: 0
Salona cu carne de vita Carnea se pune la fiert in apa si se fierbe ptr aproximativ o ora. Apoi se inchinde uleiul si se caleste ceapa pina devine maronie,se adauga doveleclu Cooking Time: 1 hr, 40 mins | Serves: 0
Sarmalute libaneze in foi de vita Rosiile se taie cubulete mici, se toaca ceapa marunt. Spalam orezul. Patrunjelul se spala si se taie marunt si se amesteca cu condimentele si zeama de Cooking Time: 2 hrs | Serves: 0
Kibbe (chiftele) prajit Se bune burghulul intr-un castron, si peste se toarna 1/2 pahar de apa,se amesteca si se lasa 10-15 minute sa se umfle. Intre timp facem umplutura: se Cooking Time: 1 hr | Serves: 0
Kafta (chiftele) cu cartofi Carnea tocata se amesteca cu ceapa+patrunjelul +sare+piper . Cartofii se curata de coaja si se taie felii de ~ 2 cm. Intr-o tava se pun cartofii felii Cooking Time: 1 hr | Serves: 0
Carne gobernada (tocanita de vita cu cartofi) Carne gobernada este o reteta tipic spaniola, care in traducere inseamna tocanita de vita cu ceapa, servita alaturi de cartofi noi cu verdeata. Urmareste reteta si prepara si tu aceasta delicioasa tocana. Cooking Time: 50 mins | Serves: 0