Orez japonez Orezul japonez se serveste cu porc cu ghimbir. Se spala bine orezul, in trei ape. Se pune in oala orezul cu apa si sarea. Cand incepe sa fiarba se da la foc mare. Cooking Time: 40 mins | Serves: 0
Sarmalute libaneze in foi de vita Rosiile se taie cubulete mici, se toaca ceapa marunt. Spalam orezul. Patrunjelul se spala si se taie marunt si se amesteca cu condimentele si zeama de Cooking Time: 2 hrs | Serves: 0
Biryani de pui Biryani este o specialitate culinara des intalnita in liban, India, dar si in tari din Orientul mijlociu. In functie de religia tarii se folose Cooking Time: 2 hrs | Serves: 0
Rata cu orez (Arroz de Pato) Am pus la fiert o rata (exceptand copanele ca sa nu fie prea mult pentru 4 persoane) cu o portocala, foi de dafin, sare, piper si un carnat normal, a Cooking Time: 2 hrs | Serves: 0
Paella cu fructe de mare Paella cu fructe de mare este o mancare spaniola cu orez, legume si fructe de mare, o mancare deloc greu de preparat dar foarte satioasa si aromata. Paella se potriveste perfect cu un pahar de vin :). Cooking Time: 30 mins | Serves: 0
Paella de marisco (de fructe de mare) Supa de peste este ideal sa fie facuta in casa din cap si coada de peste (de stinca sau de plaja) fiert cu o ceapa, o foaie de dafin, sare si o rosie. Cooking Time: 40 mins | Serves: 0