Ingredients
- -8 cotlete de miel
- -175 ml suc portocala
- -4 linguri sos soia
- -praf de ghimbir
- -1 catel usturoi zdrobit
- -1 lingura otet de vin alb
- -3 linguri vin rosu
- -6 linguri miere
Instructions
Combinati praful de ghimbir, usturoiul, sucul de portocala, sosul de soia, vinul rosu, otetul de vin alb si mierea
Turnati compozitia peste cotletele de miel asezate intr-un vas de portelan. Acoperiti cu folie si dati la rece minim 30 de minute.
Incingeti 2 linguri ulei masline si prajiti cotletele timp de 2 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Adaugati marinata ramasa in vas si tineti pe foc 10-15 minute, pana se patrund, intorcand o singura data.
Continuati sa fierbeti marinata timp de 5 minute, pana cand cantitatea se reduce la jumatate si se ingroasa.
Adaugati in vas 2 portocale, curatate de coaja si taiate bucatele, si tineti pe foc timp de 3-4 minute. Adaugati cotletele si acoperiti cu sosul.