Cotlete de miel in stil chinezesc

Cotlete de miel in stil chinezesc

Ingredients

  • -8 cotlete de miel
  • -175 ml suc portocala
  • -4 linguri sos soia
  • -praf de ghimbir
  • -1 catel usturoi zdrobit
  • -1 lingura otet de vin alb
  • -3 linguri vin rosu
  • -6 linguri miere

Instructions

Combinati praful de ghimbir, usturoiul, sucul de portocala, sosul de soia, vinul rosu, otetul de vin alb si mierea Turnati compozitia peste cotletele de miel asezate intr-un vas de portelan. Acoperiti cu folie si dati la rece minim 30 de minute. Incingeti 2 linguri ulei masline si prajiti cotletele timp de 2 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc. Adaugati marinata ramasa in vas si tineti pe foc 10-15 minute, pana se patrund, intorcand o singura data. Continuati sa fierbeti marinata timp de 5 minute, pana cand cantitatea se reduce la jumatate si se ingroasa. Adaugati in vas 2 portocale, curatate de coaja si taiate bucatele, si tineti pe foc timp de 3-4 minute. Adaugati cotletele si acoperiti cu sosul.
Cook Time: 1 hour, 30 minutes
Serves: 0 person
Difficulty: Medium
Cuisine: Chinezesc
Main Ing.: Carne de oaie